Sztárok

Ezzel tér vissza Istenes Bence

Egészen új oldaláról mutatkozik majd be Istenes Bence, aki a tavasszal induló vadonatúj formátumú főzőműsort vezeti majd. Az biztos, hogy lesz benne feszültség.

Az előre borítékolható, hogy a Hagyjál főzni! című vadonatúj szórakoztató családi főzőműsorban lesz feszültség. A konyhában kétfős csapatok mérik össze a tudásukat, és minden csapat egy-egy családot képvisel majd, ahol féltve őrzött családi receptekkel próbálják lefőzni egymást a pénznyereményért. Egy sztárséf dönt arról, kinek sikerült jobban a feladat, ami nem is olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik: lesz veszekedés, hangoskodás, szóval a műsorvezetőnek, Istenes Bencének fel kell kötnie a gatyáját. 

Ezzel tér vissza Istenes Bence

Az RTLII műsorának lényege, hogy a felnőtt korú “gyerekeknek” egy megszabott időn belül kell elkészíteniük a kiválasztott ételt. A csavar, hogy míg a gyerekek a konyhapult mögött próbálják teljesíteni feladatukat, addig édesanyjuk instruálhatja őket, de tevékenyen nem vehetnek részt a főzési folyamatban. Csupán akkor avatkozhatnak be a szülők, ha megnyomják a pánik gombot, ekkor viszont a visszaszámláló dupla idővel ketyeg.

A műsor alapjául szolgáló My mum cooks better than yours egyébként nagy sikerrel futott többek között Romániában, Szlovákiában, Szlovéniában, Törökországban, Spanyolországban és Argentínában is.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top