Sztárok

Újra kivasalták Berki Krisztián heréit

Berki Krisztián negyedszer vett részt a beavatkozáson. A celeb egyébként módfelett büszke rá, hogy megalkotta a "herevasalás" kifejezést.

A Bors úgy értesült, hogy az első herevasalást két újabb követte február 25-én pedig sor került a negyedik beavatkozásra. “A herevasalás sosem létezett. Csak egy bőrfeszesítő eljárás, amelyet először az én heréimen végeztek el, így a herevasalás kifejezés általam született meg, ezt a szót nekem köszönheti Magyarország… Fontos az életemben, hogy a két fekete 8-as soha ne a térdemet verje. Két év alatt ez a negyedik vasalásom. Egyébként frusztrál, hogy ilyen jól nézek ki. Meg is próbálom elrondítani magam, de nem sikerül, olyan tökéletes a genetikám! Tökéletes test, kockás has… Megettem naponta egy üveg mogyorókrémet, aztán kettőt, hogy nagy, pohos hasam legyen, de ezektől is csak szebbé váltam. Aztán próbálkoztam napi egy kiló cukorral, de hiába. Reménytelen harc ez…” – mondta Berki Krisztián.

Újra kivasalták Berki Krisztián heréit

A kezelés részleteiről összefoglaló is készült, amit az Édes Élet péntek esti epizódjában nézhetnek meg az érdeklődők.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top