2017. 08. 18. Ilona

Meztelen képével adja el a könyvét Ördög Nóra - fotó

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Ördög Nóra ismét könyvírásra adta a fejét. A könyv címe: Pozitív. A műsorvezető teljesen kitárulkozik, és ehhez megfelelő meztelen képet választott a könyve borítójára.
Írta: | 2016. 03. 03. |

Kövess minket!

f Ajánlom

A kötet műfaját tekintve riportkönyv, a kétgyerekes Ördög Nóra megszólaltat benne számos édesanyát és orvost, valamint pszichológus és biológus szakértőt. Emellett rengeteg személyes élményt, érzést és dilemmát is megoszt olvasóival.

Meztelen képpel adja el a könyvét Ördög Nóra

„Egy éven át tartó reménytelen próbálkozássorozat után szembesültünk a ténnyel, hogy az orvosok szerint meddő pár vagyunk a férjemmel. Közben megéltük, hogy a környezetünkben sokaknak szinte az első érintésre sikerült, csak nekünk nem. Tudom, milyen az, amikor magadban keresed a hibát, mert a vizsgálatok szerint nincs szervi oka a meddőségednek. Ismerem az ősi félelmet: mi van, ha nem lehet gyerekem? És most már azt is tudom, miért ne mondd soha egy babáért küzdő nőnek, hogy ne feszülj rá, ne görcsölj, engedd el, és menni fog. Ebben a könyvben ilyen tanácsot biztosan nem olvasol majd. Nem bosszantani szeretnélek, hanem reményt adni, hitet, kapaszkodót a saját történetemmel és olyan szakértők gondolataival, akikkel a küzdelmünk során találkoztam. Mindig is hittem abban, hogy egyszer anya leszek. Ugye te is hiszel?” – mondta Nóra a készülő könyvről, mely május végén jelenik meg.

A könyv borítójához a fotót természetesen Nóra férje, Nánási Pál készítette.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus