2017. 08. 18. Ilona

Katie Holmes gyereket vár Jamie Foxxtól

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Amióta Katie Holmes elvált a férjétől, makacsul tartja magát a pletyka, hogy Jamie Foxx a párja. Most bizonyíték is van a titkos esküvőre és a színésznő terhességére.
2016. 03. 03. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Mindkét színész ujján karikagyűrű csillog, de nem olyan sztárosan feltűnő darab, hanem egy egyszerű és diszkrét. Katie Holmes kezén alig vették észre, hiszen a színésznő rendszeresen visel ékszert, de visszanézve az elmúlt néhány hetet, most már feltűnő, hogy ez a gyűrű mindig rajta van.

Kattints a galériára, ha látni akarod:

  Ellenben Jamie Foxx ujján már sokkal feltűnőbb a csillogás. A kép néhány hete készült egy rendezvényen. 

  Katie Holmes gyereket vár Jamie Foxxtól

  Ha pedig mindez nem lenne elég, az Ok! magazin információi szerint Katie Holmes és Oscar-díjas párja máris az első gyereküket várják. Sőt a lapinformációk ennél is tovább mennek, mivel már tudják, hogy a születendő baba kislány.

  „A kis Suri választhatja ki a húga nevét, és már nagyon izgatott. Alig várja, hogy kistestvére legyen és babázhasson vele” – szólalt meg egy ismerős a lapnak.

  Katie Holmes gyereket vár Jamie Foxxtól

  Azért a történet valóságtartalma kérdéses, mivel egyetlen részletet sem erősítettek meg sem a színésznő, sem a párja oldaláról. Ráadásul olyan apróságokkal spékelték meg a sztorit, ami fokozza a kétkedésünket. Ilyen, hogy állítólag a pár éppen Valentin-napon tudta meg az örömhírt és az is, hogy Tom Cruise állítólag 2500 dolláros virágcsokorral gratulált.

  Katie Holmes gyereket vár Jamie Foxxtól

   

  Olvass tovább

  Hozzászólások  ( 0 )
  blog comments powered by Disqus