Sztárok

Fördős Zé ilyen nőt akar a Farmon látni

Március 21-én indul a Farm az RTL Klubon, ahonnan a nyertes 20 millió forintot vihet haza.

Az adás szerkesztőinek nincs könnyű dolga, mivel a 14 játékost több ezer közül kell kiválasztaniuk. A Farm május végéig tart, ekkor derül ki, hogy ki lesz, aki elviszi a hatalmas nyereményt. A jelentkezők közt van tolmács, aki anyanyelvi szinten beszél spanyolul, angolul és románul, de olaszul, görögül és törökül is tud….

Ők jelentkeztek a Farmba

…sőt van még vidéken felnőtt ember, de “örök városi srác” is:

Ők jelentkeztek a Farmba

A jelentkezőket már a válogatókon bedobták a mély vízbe. A műsor házigazdái, a hasonmására éppen rátaláló Nádai Anikó és Fördős Zé abban nyilván egyetértenek, hogy a gumicsizmájukat be kell készíteni a pakkba, de a játékosok kiválogatásában már lehet, hogy eltér a véleményük. Fördős Zé például ezt a nőt szeretné a Farmon látni, vagyis egy ilyen típust.

Ők jelentkeztek a Farmba

Íme közelebbről:

Ők jelentkeztek a Farmba

Fördős például roppant humorosan megjegyzi, hogy szerinte “vicces felállás lenne, ha tizenhárom 20 éves egyetemista lány meg egy erdész bácsi” szerepelne a játékban, Nádai viszont inkább a változatosságra szavaz.

De ez a videóból is kiderül:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top