Sztárok

Stallonéval és Affleckkel szelfizett Röhrig Géza, a Saul fia főszereplője

Röhrig Géza gyerekkora óta rajong Rockyért, és végre sikerült egy közös képet lőnie Stallonéval. Az Oscar utáni parti pedig egy névrokonával is összehozta.

Röhrig Géza, a legjobb külföldi film kategóriájában Oscar díjjal jutalmazott Saul fia főszereplője még a Golden Globe-díjátadón beszélt arról, hogy gyerekkori hőse a Sylvester Stallone által megformált Rocky Balboa. Az alábbi videóban elmondja, hogy 14 éves korában bokszolt (ennek köszönheti ferde orrát), és hogy legalább százszor, de inkább kétszázszor látta a Rocky első részét.

A Golden Globe-on (ahol a Saul fia szintén nyert) Röhrig csak éppen összefutott gyerekkori kedvencével, ám az Oscar-díjátadó után már egy közös fotóra is el tudta kapni.

Közzétette: Geza Rohrig – 2016. február 29.

 A gálán azonban nemcsak Stallonéval, hanem egy névrokonával is összehozta a sors: 

Geza with Ben Affleck. Does anyone know Ben's middle name? Check it out. You will be surprised!

Közzétette: Geza Rohrig – 2016. február 29.

Kevesen tudják, hogy Ben Affleck teljes neve Ben Géza Affleck, de a színész nem magyar rokoni kapcsolatok miatt kapta a Géza nevet. Szüleinek volt egy közeli barátja, egy Magyarországról elszökött holokauszt-túlélő. Az ő tiszteletére lett ez a második keresztneve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top