Sztárok

A megaláztatásairól vallott Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella nagyon megalázónak tartja, ami vele történt. De azt is elmondta, most jól érzi magát, és van hosszú távú terve.

Váratlan kirúgása óta még nem adott hosszabb interjút Jakupcsek Gabriella. A Blikknek most elárulta, amikor az irodába hívták, azt hitte év végi jutalmat kap. “Azt gondolom, ha az ember tisztességesen végzi a munkáját, a nézettségi adatok is azt mutatják, hogy jó, amit csinál, akkor nincs oka kirúgástól tartani. Sőt bevallom, amikor már sokadjára kértek, hogy mielőbb menjek fel az irodába, azt gondoltam, év végi jutalom miatt keresnek. Nem így lett… Teljesen abszurd helyzet volt” – kezdte Jakupcsek Gabriella, aki hozzátette ne felejtsük el, hogy 140 kollégát érintett a lépés, ennyi család életét befolyásolta.

“Érhetetlen fájdalom volt bennem. Majd felhívtam a férjemet, ő épp külföldön síelt a gyerekünkkel, aki éppen akkor nyerte meg a síversenyt, amikor én a férjem fülébe üvöltöttem: képzeld, kirúgtak! Abszurd helyzet volt. Miközben a lányom síel, a férjem egyik kezében a videokamera a másikban a telefon, és ő alig hitte el, amit én a telefonba mondok neki”  emlékszik vissza a műsorvezető, aki mérhetetlen keserűséget érzett. “Egy könny­csepp sem csordult ki a szememen sem akkor, sem azóta. Másfajta szomorúság vagy keserűség volt. Inkább olyan, mint amikor nagyon mellbe vágnak. Ennek persze nagy előnye, hogy ilyen helyzetben tudok gondolkozni. Olyan volt, mintha kijózanítottak volna, és a helyére került volna az agyam. Mert közel 30 éves pályafutásom alatt volt már, hogy egy műsor megszűnt, vagy nélkülem ment tovább. Ez része ennek a szakmának, fel kell rá készülni. De a méltatlanságot nem lehet megmagyarázni, és ha nem értünk valamit, az a legborzasztóbb, legbutább érzés”  mondta.

 

A megaláztatásairól vallott Jakupcsek Gabriella

Jakupcsek Gabriella azt is elárulta, hogyan telnek a mindennapjai. “Hetekig nem találtam a helyem, aztán elkezdtem a saját ritmusomban élni, és ezt nagyon élvezem. Rájöttem, hogy három éve nem akkor eszem, alszom, fekszem, amikor akarok. És ez most csodálatos dolog. Most iskolába viszem a lányomat, és érte megyek. Van időm beszélgetni a barátaimmal, utazni a hétvégeken  mondta, majd a jövőbeli terveiről is beszélt:   Hosszú távú terv van, de a nekem megfelelő feladatra érdemes várni. Szeretnék egy pici időt engedni magamnak, hogy körbenézzek. Meghallgatok mindenkit, számos ajánlatot kapok, bár a sajtóban megjelenők többsége találgatás.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top