Sztárok

Ganxsta Zolee a példaképével fotózkodott

Döbbenten néznénk, ha Ganxsta Zolee spanyol kedvence a lágy hangú Enrique Iglesias lenne, de nem kell döbbenten néznünk. Ő ugyanis Santiago Seguráért rajong, azaz a tapló Torrente felügyelő megformálójáért.

A Ganxsta Zolee és a Kartel Facebook-oldala szerint Zolee éppen kedvenc városába, Madridba tart, a reptéren pedig összefutott Torrentével (mármint az őt megformáló Santiago Segurával). Több sem kellett, beálltak egy közös képre.

Megyek Madridba Atleti meccsre a vezérrel, de hétvén már újra itt, pénteken Ganxsta Zolee és a Kartel @ Sopron // Búgócsiga Akusztik Garden , szombaton Ganxsta Zolee és a Kartel @ Balassagyarmat // Mozi/TH

Közzétette: Ganxsta Zolee és a Kartel – 2016. március 1.

A rapper decemberben megjelent, lehengerlő és roppant olvasmányos életrajzi könyvéből többek közt az is kiderül, hogy ő eleve Torrentének köszönhetően szeretett bele az Atlético Madridba, mely azóta is kedvenc csapata.

Ganxsta Zolee egyébként március 14-én megtartja a Nemzetközi Zoltán & Nőnapot a Barba Negra Music Clubban, melyre jegyek már csak korlátozott számban kaphatók. 

Íme, egy jelenet a Torrentéből:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top