2017. 04. 24. György

Leonardo DiCaprio bemutatott az Oscar gálán

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Igen, Leonardo DiCaprio megkapta az Oscar szobrot. Látható volt az öröme és a megkönnyebbülés, és még valami. Figyeld a kezét!
2016. 02. 29. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Vannak azok a pillanatok, amikor egy mozdulat többet ér minden szónál. Hogy ez a helyzet most Leonardo DiCaprio esetében, azt most nem állítjuk, de elgondolkoztató pillanat volt, amikor a színpadon állt. Talán az Oscar 2016 egyik legnagyobb pillanata volt, amikor állva tapsoltak a színésznek, miután kiderült: az Akadémia ezúttal végre neki ítélte az aranyszobrot.

Miután Leonardo DiCaprio átvette az Oscar-díját nagyszerű beszédet mondott, amit ráadásul le sem kellett keverni zenével, mert éppen belefért az időbe. Viszont, amit a kamera nem mutatott, az ez a mozdulat:

Leonardo DiCaprio bemutatott az Oscar gálán

Igen, bizony.  Egyre többen felfigyeltek erre a talán tudatalatti jelzésre, amivel egyesek szerint Leonardo DiCaprio a sok éves várakozást „köszönte meg” az Akadémiának. Mondjuk, eddig a  színészt tartották az Oscar legnagyobb vesztesének.

Miközben a rajongók azon töprengenek, vajon ez csak egy véletlen kézmozdulat volt-e, a másik kedvenc téma Kate Winslet és Leonardo DiCaprio Oscar-fotói voltak. Nem is véletlen, hiszen ők aztán tényleg az örök kedvencek, és DiCaprio-Winslet románcot mindenki szívesen látna a kamerákon kívül is.

    Olvass tovább

    Hozzászólások  ( 0 )
    blog comments powered by Disqus