Sztárok

10 dolog, amit nem tudtál Freddie-ről

Habár jelenleg Freddie hazánk egyik legnépszerűbb férfija, mégis keveset tudunk róla. Népszerűségének kulcsa talán éppen a titokzatossága. Most 10 érdekes titokról rántjuk le a leplet A Dal győztesével kapcsolatban.

1. Mielőtt a Rising Starba jelentkezett, és énekesi karrierje elindult volna, Fehérvári Gábor Alfréd irodai asszisztensként dolgozott, sőt élete legboldogabb pillanatának is azt tartotta addig, amikor felvették a munkahelyére.

2. A képernyőn nem látszik, ki milyen magas, de Freddie-t bizony nem nehéz észrevenni a tömegben, ugyanis 193 centijével  kimagaslik a többiek közül.

3. Igazi győztes csapatot állított össze A Dal című műsorra, ugyanis a vokalistái már többször szerepeltek a műsorban, sőt már a döntőig is meneteltek. Ismerősek voltak a Freddie mögött énekelő srácok? Nem véletlenül. Ők a Full Moon tagjai.

4. Freddie igazi ártatlan kisfiúnak tűnik, de közben a horror nagy szerelmese. Kedvenc könyve Stephen Kingtől a Halálsoron.

10 dolog, amit nem tudtál Freddie-ről

5. Az énekes 1990. április 8-án született, éppen azon a napon, amikor Magyarországon az első szabad választások második fordulóját tartották.

6. Freddie első saját dalát Kállay-Saunders András írta, aki az idei eurovíziós előválogatón a legnagyobb riválisa volt.

7. Freddie nagypapája Fehérvári Alfréd, aki 1947-től tizenhárom idényen keresztül a Győri ETO futballistája volt.

10 dolog, amit nem tudtál Freddie-ről

8. Az énekes maga is aktívan sportolt, azonban egy sérülés miatt abba kellett hagynia. Úgy érezte, ha valamit nem tud százszázalékosan csinálni, akkor inkább nem erőlteti a dolgot.

9. Freddie legnagyobb példaképe szintén a TV2 egyik felfedezettje: Molnár Ferenc Caramel.

10. Az énekest kis híján kizárták A Dal versenyéből. Hatalmas botrányt keltett, hogy a Pioneer című dal Szabó Zé szerzeménye, aki a műsor egyik zenei háttérdolgozója. Pedig Freddie-t a Dal 2016 egyik legnagyobb esélyesének tartották az elejétől kezdve.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top