Sztárok

Üzenetben búcsúzott: Vujity Tvrtko távozik a TV2-től

Vujity Tvrtko legújabb Facebook-bejegyzésében búcsúzik a TV2-től. A műsorvezető és a csatorna is megszólalt az NLCafénak.

“Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!” (részlet a Linda c. filmből) KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT, TV2! Tvrtko – ezzel az üzenettel búcsúzott a TV2-től. “Annyit szeretnék mondani, amit az internetre is kiraktam. Most nem nyilatkozom többet” – mondta az NLCafénak Tvrtko.

Megkerestük a TV2-t is, akik az alábbi közleményt küldték el szerkesztőségünknek: “Február 26-i hatállyal távozik a TV2-től a Mokka műsorvezetője, Vujity Tvrtko. A műsorvezető a csatorna indulásával egy időben, 1997-ben csatlakozott a kereskedelmi csatorna csapatához, 2014 decemberében rövid időre távozott a cégcsoporttól, ahová 2015 szeptemberében tért vissza. A TV2 Csoport belső ügyként kezeli az esetet és a továbbiakban nem kíván részletekbe bocsátkozni a távozással kapcsolatban.”

“Baltazár inkább meghal, de nem alkuszik!” (részlet a Linda c. filmből)KÖSZÖNÖK MINDEN SZÉPET ÉS JÓT, TV2! Tvrtko

Közzétette: Vujity Tvrtko official – 2016. február 26.

Vujity Tvrtko két nappal ezelőtt kapott írásos figyelmeztetést a csatornától, a Berki Krisztiánnal történt vitája után. “Az egész életem az ellen szól, amit te képviselsz a nyilvánosság előtt. Hogy eleve azt mondjuk, hogy közszereplő vagy”ilyen volt Berki és Tvrtko balhéja a Mokkában, aminek következtében Tvrtko írásos figyelmeztetést kapott, de a mai fejlemények alapján nem sikerült megegyezni a csatornának és a műsorvezetőnek.

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top