Sztárok

Tom Hanks újra Budapesten: itt keresd! – fotók

Nem ez az első alkalom, hogy Tom Hanks Budapesten jár. És úgy tűnik, nem is próbál bujkálni, szóval nyisd ki a szemed, ha szeretnél vele találkozni.

Tom Hanks járkált már pizsamában Budapest utcáin, mégpedig a legújabb filmje forgatásán. Az Inferno című Dan Brown könyvből készülő moziban harmadszorra alakítja Robert Langdon professzort, és korábban már Firenzében és Velencében is vettek fel jeleneteket.

Most, hogy visszatért Tom Hanks Magyarországra, rutinosan jár-kel a fővárosban. Ráadásul az sem zavarja, ha közös képet akar vele valaki. Legutóbb például ez a fotó került fel egy budapesti étterem honlapjára:

Közzétette: Borkonyha – 2016. február 25.

Az Erzsébet térhez közeli hely a turisták kedvelt zónájába esik, ahol a tömeg miatt könnyebb elvegyülni. Tom Hanks, aki korábban Giannival is összehaverkodott, láthatóan jó hangulatban lehetett, a képen pedig baseball sapkában Ron Howard rendező látható. Az nem derült ki, hogy vajon kettesben vacsoráztak-e, de az biztos, hogy nem próbálnak inkognitóban maradni.

Közzétette: Borkonyha – 2016. február 25.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top