Sztárok

Brutális fotó Sarka Katáról – sokkoló kampány

Rengetegen gratuláltak Sarka Katának, hogy a hírnevét jó célra fordította. A képek viszont sokkolóak lettek, de ez is volt a cél.

Azt már megszokhattuk, hogy Sarka Kata bikinis fotóiért odáig vannak a közösségi oldalakon, és gyorsan begyűjt néhány ezer lájkot. Ezúttal azonban valami egészen más miatt osztotta meg a róla készült képeket. “Életem egyik meghatározó fotózása! Nagyon hálás vagyok az Állatvédőrségnek, hogy engem kértek fel ehhez a kampányhoz! Mélységesen elítélem az erőszakot, mindegy hogy emberrel vagy állattal történik! Örülök, hogy kiderült az, hogy aki állatokat képes bántalmazni, az nagyobb eséllyel bánt embereket is! Remélem, hogy sikerül elérni azt a célt, hogy kellőképpen büntessék azokat, akik állatokat kínoznak! Kérlek, hogyha tehetitek, akkor segítsétek az 1%-kal az ő munkájukat! Rendkívüli amit ők nap mint nap véghez visznek! Aki kutyát kínoz, emberre készül!” – írta a Facebook-oldalán, ahová kitette a kampányra készült fotókat is.

Sokkoló fotóval kampányol Sarka Kata

Minden közösségi oldalán csak gratulálni tudtak neki, amiért ilyen bátran felvállalta ezt az ügyet. “Nagyot nőttél a szememben. Bravó!” olvasható az egyik hozzászóló megjegyzése.

Állatvédőrség kampányfotózás! ❤️

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

Korábban Tóth Gabi és Pirner Alma is az állatvédelem mellett szólalt fel. Míg az utóbbi az Édes Életben beszélt erről…

Sokkoló fotóval kampányol Sarka Kata

…addig az énekesnő az elmúlt napokban több posztot is kitett a témában.

BÖRTÖNT AZ ÀLLATKÍNZÒKNAK! FANTASZTIKUS HOGY ENNYIEN ELJÖTTEK!!! KÖSZÖNJÜK!!!!!

Közzétette: Tóth Gabi – 2016. február 20.

Sőt, Tóth Gabi saját kis videóüzenetet is készített.

Fontos!!

Közzétette: Tóth Gabi – 2016. február 18.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top