Sztárok

Palvin Barbara 12 képe: szavazz, tényleg kövér-e

Egy modell biztosan nem tud jó súlyban lenni: hol túl sovány, hol túl kövér. Palvin Barbara most éppen túlsúlyos a kritizálók szerint, ráadásul már külföldön is erről cikkeznek.

Elismerés és igazi szakmai kihívás a Sports Illustrated oldalán lenni, Palvin Barbara pedig joggal örült a felkérésnek. Arra viszont ő sem számított, hogy ezért túlsúlyosnak és kövérnek nevezik majd sokan. Sokan, akik valószínűleg örülnének, ha ennyire lennének kövérek. A gyűlölködő megjegyzésekre a modell a Twitter-oldalán válaszolt is:

Palvin Barbara képei: szavazz, tényleg kövér-e

“Hűha. kaptam néhány bántó megjegyzést arról, hogy kövér vagyok. Nos, nem vagyok már olyan sovány, mint 18 évesen, de nem tartom magam kövérnek” írta Palvin Barbara, akinek az igazi alakja jól látszik a fotókon.

Palvin Barbara képei: szavazz, tényleg kövér-e

Miközben minden modellt túl soványnak, gebének vagy éppen anorexiásnak tartanak, furcsa, hogy most egy egészséges kinézetű 22 éves lányra túlsúlyos jelzőket aggatnak. Sőt, most már visszamenőleg a régi képeket is más szemmel nézik az emberek.

A sztori olyannyira felkeltette mindenki érdeklődését, hogy többek között a brit DailyMail is foglalkozott a témával. Az író nemes egyszerűséggel vaknak nevezte a kritizálókat.

Mi most összeszedtünk néhány képet az elmúlt négy évből, és kíváncsiak vagyunk, kövérnek tartod-e a képeken Palvin Barbarát. Ha kattintasz, indulhat is a gyors szavazás:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top