Sztárok

Ritka képek Pachmann Péter kislányáról

Hamarosan egyéves lesz Pachmann Péter kislánya, de a műsorvezető nem szokta mutogatni a kicsi fotóit. Ezúttal kivételt tett.

Március közepén lesz egy éve, hogy Pachmann Péternek megszületett a kislánya, Anna. Ahogy elmondta a műsorvezető: vele lett teljes az élete, hiszen mindig is vágyott egy lányra.

Bármennyire büszke apa is Pachmann Péter, nemigen szokta mutogatni a gyerekét, pedig az biztos, hogy akadna bőven aranyos kép. Ez a mostani BEST magazinból is kiderült.

Ritka képek Pachmann Péter kislányáról

 “Amíg nem érkezett meg Anna Kátya, csak hallgattam más édesapák beszámolóit, és nem tudtam pontosan elképzelni, mit jelent ez az érzés. Lányos apaként már állíthatom, tényleg olyan, mint amikor szerelmes az ember” – áradozott a lányáról a Tények műsorvezetője.

Még több kép a BEST magazinban
Még több cuki kép a BEST magazinban

Pachmann Péternek már van egy tízéves fia, és külön örült annak, hogy ennyi idő után sem jött ki a rutinból, és tudja, hogyan kell pelenkát cserélni.

A tavalyi szülés után néhány kép felkerült már különböző oldalakra, de eddig nem láthattuk a műsorvezető kislányát.

Nézd meg a közel egy éve készült videót, ami Anna születése után készült:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top