Deutsch Anita a családjáról mesélt

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Deutsch Anita nem szeret túlzottan a családjáról mesélni, inkább megtartja magának a kedves történeteket és titkokat, most azonban mégis kivételt tett.
2016. 02. 25. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Deutsch Anita reggel a Mokka vendége volt, és megosztott néhány családi titkot a nagyvilággal. A téma a párválasztás és a szülők közötti azonosságot feszegette, Deutsch Anita pedig elárulta, családjában úgy tűnik, ő és férje, Kinizsi Ottó a kivételek, hiszen a színésznő édesapja és Ottó közelről sem hasonlítanak külsőre.

„Nálam egyáltalán nem jött be a minta. A kivétel erősíti talán a szabályt. Én az ő színeit örököltem: sötét haj, sötét szem. A férjem, viszonylag ugye ismert, Kinizsi Ottó, ő pedig szőke hajú és zöld szemű, úgyhogy abszolút más színvilág. Egyébként kívülről és belülről is, ők nagyon különbözőek” – kezdte a Barátok közt egykori színésznője, Deutsch Anita.

Deutsch Anita a családjáról mesélt

„Szeretném egy ország előtt leszögezni, hogy tényleg nagyon jó az apukámmal a kapcsolatom, nagyon jó édesapa, és ennek ellenére, hogy nem hasonlítanak, a férjemmel mégis egy nagyon jó házasságban élünk” – nevetett a színésznő, majd mosolyogva hozzátette, hogy nála a kivételt erősítő szabály van érvényben.

 

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus