Sztárok

Hatalmasra nőtt Liv Tyler pocakja

A kismama már második babáját várja új párjától, és láthatóan rettenetesen büszke hatalmas pocakjára. Szexi feszülős ruhában mutatta meg magát.

Liv Tyler az ELLE Style Award gáláján jelent meg hosszú hetek óta először a nyilvánosság előtt és megmutatta hatalmasra kerekedett cuki pocakját. A díjátadónak természetesen ő volt az egyik legnagyobb szenzációja, a kismamák ugyanis mindig elviszik a prímet.

A színésznő egyébként még csak januárban mutatta meg először pocakját, akkor egy a közösségi oldalra feltöltött poszttal kedveskedett a rajongóknak a gólyahírrel. Noha már szeptemberben arról cikkeztek a külföldi lapok, hogy Liv Tyler újra babát vár, ő csak jóval később, ezzel a poszttal tudatta újabb terhességét:

A pocak viszont azóta hatalmasra nőtt. A horrorfilmeket kedvelő Liv Tyler nagyon édes és kedves mosollyal fogadta a sajtó érdeklődését:

Hatalmasra nőtt Liv Tyler pocakja

Itt még egy pocak:

Hatalmasra nőtt Liv Tyler pocakja

A hamarosan érkező csöppség egyébként Liv Tyler és Dave Gardner második közös gyermeke, Sailor épp egy évvel ezelőtt született. A sportmenedzserként dolgozó Gardner és a színésznő 2014-ben ismerkedett meg egymással, azóta gyorsan haladnak a dolgok: a második baba mellett az esküvőt is tervezik.

Hatalmasra nőtt Liv Tyler pocakja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top