Sztárok

Hajdú Péter az RTL-től is elcsábított embereket új műsorához

A TV2 Showtime Hajdú Péterrel indít új műsort, a Frizbi pedig megszűnik. Hajdú Péter a konkurencia sztárjaitól, Sebestyén Balázstól is elhappolt embereket – írja a Bors.

Hajdú Péter új műsorral rukkol elő. A Frizbi megszűnik, de Showtime Hajdú Péterrel címmel új műsort indít a TV2 – írja a Bors. A lap szerint a pert nyerő Hajdú Péternek sikerült igazán jó szakemberekkel megerősítenie a csapatát. “Korábban tizenhárom éven keresztül a Fábry-show, az elmúlt hónapokban pedig a Sebestyén Balázs nevével fémjelzett Gyertek át szombat este! című műsor tartalmáért felelt az a két hölgy, aki igent mondott Hajdú megkeresésére. Azaz az RTL-en futó műsor gyártását is megkapott Balázs ajánlatára nemet mondtak, és Hajdút választották helyette” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy. “Óriási fába vágjuk a fejszénket, nagy durranásra készülünk, de egyelőre többet nem tudok róla mondani” – titokzatoskdott Hajdú Péter.

Hajdú Péter a konkurenciától is elcsábított embereket új műsorához

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top