Sztárok

Vallomást tett a szexuális erőszakkal vádolt Bill Cosby felesége

52 éve már, hogy Bill és Camille Cosby házasok. Az asszony eddig kimaradt a férje ellen folytatott eljárásból, melyben több mint ötven nő vádolja szexuális erőszakkal. Most is csak zárt ajtók mögött beszélt a hatóságokkal.

Amikor 2014-ben először vádolták szexuális erőszakkal Bill Cosbyt, neje nyilatkozatban állt ki mellette, és nekiment a férjét támadó lapoknak, tévéknek, az egész médiának. Az asszony akkor kijelentette: kimarad férje peréből, és nem hajlandó vallomást tenni. De most megtört a jég.

Vallomást tett a szexuális erőszakkal vádolt Bill Cosby felesége

Bill Cosby ügyvédei már Camille Cosby tanúskodása előtt bejelentették, hogy a kihallgatásról semmi sem fog kiszivárogni, aminek több oka is van:

  • Camille sokáig tiltakozott a kihallgatás ellen.
  • Az ügyvédek korábban arra hivatkoztak, hogy a nő nem rendelkezik hiteles információkkal a vádakat illetően, férjével folytatott beszélgetései pedig bizalmasak a massachusettsi házassági törvények értelmében.

Mégis behívták

A bíróság a fentebb említett okok ellenére elrendelte a kihallgatást. Camille Cosby hétfőn az amerikai Massachusetts államban lévő Springfield egyik hoteljének szobájában, zárt ajtók mögött tett vallomást.
Jelenleg több mint ötven nő vádolja a Cosby Show egykori sztárját szexuális zaklatással. A nők állítása szerint Bill Cosby alkohollal vagy droggal kábította el áldozatait, mielőtt szexuálisan zaklatta volna őket. Köztük van hét nő, akiket Cosby, miközben minden vádat tagad, rágalmazásért perel.

(via MTI, The Guardian)

Idevágó cikkeink:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top