Nádai Anikó felpuffadt fejjel és karikás szemmel

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Voltak kétségei Nádai Anikónak, hogy merje-e vállalni magát, de végül úgy döntött, közzéteszi a legutóbbi szelfijét, amelyen nem a legelőnyösebb oldalát mutatja.
2016. 02. 22. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Egyszerű, de a kismamák számára ismerős mondatokat írt ki a posztjához Nádai Anikó. „Bevállalom. Íme egy anya aki lassan 2 hete a nappaliban alszik mert a gyerek 8-9x kel éjjel, és apa tudjon aludni. Néha a sírás határán vagyok, de aztán rám mosolyog a kis csodám, és mindent elfelejtek. Ez is én vagyok, smink nélkül, karikás szemmel, felpuffadt fejjel....ilyen egy anya élete...”

via Facebook/Nádai Anikó
via Facebook/Nádai Anikó

A Farm műsorvezetőjének posztját rengetegen lájkolták, pedig ő maga azt állítja, voltak kétségei, hogy jó ötlet-e megosztani egy ilyen képet. A több száz hozzászóló véleményét pedig ez a megjegyzés foglalja össze a legjobban.

„Annyira örülök, hogy végre van egy közszereplő, aki igenis, meri vállalni, hogy az anyaság nem mindig móka és kacagás, és hogy az ő babája nem a nagy könyves baba!
Köszönöm sok ezer anyuka nevében!” – írta a kommentelő. Sok más hozzászólásban pedig megnyugtatták Nádai Anikót, hogy így is gyönyörű.

Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a kismamás fotóját kétszer annyian lájkolták és dicsérték meg egy óra alatt, mint a szelfijét, amelyen szépen kisminkelve mosolyog:

Szép estét Nektek! ❤️❤️❤️

Közzétette: Nádai Anikó – 2016. február 17.
Címkék: farm Nádai Anikó
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus