Sztárok

Rá sem ismersz Hegedűs D. Gézára

Bár idén lesz 63 éves a színész, és számtalan átalakuláson ment már keresztül az elmúlt évtizedekben, sokak szemei előtt még mindig az a szőke herceg, akinek egykor elkönyvelték Hegedűs D. Gézát.

Rengeteg darabban szerepelt, több mint 40 éve tagja a Vígszínháznak, de a hangja is éppen olyan ismert, mint ő maga, hiszen Kurt Russellt, Robert Redfordot és Jeremy Ironst is ő szinkronizálta már.

 A legtöbben azonban a szőke, jóképű sztárba szerettek bele, és nem a hangjába, annak idején. “Aranyszőke, hosszú haja volt, a Werther szenvedései című darabra külön meg is kértem, hogy növessze meg” – emlékszik vissza egyik legelső közös munkájukra a riportban Marton László, a Vígszínház főrendezője. Aki hosszú hajjal szerette meg, vagy épp szeretett bele, azt el kell keserítenünk: az RTL Klub XXI. század című műsorának holnapi adásának végére Hegedűs D. Gézát megszabadítják egyik védjegyétől. 

Hegedűs D. Géza
Fotók: RTL Klub/XXI. század
Fotók: RTL Klub/XXI. század

“Szerencse, hogy nem látom magam kívülről. Egyébként nagyon remek hangulatban telik a forgatás Szász Jánossal. A Sóhajok hídja fekete-fehér film lesz, visszanézve az első képkockákat, a szerepem szempontjából jó döntés volt, hogy megváltunk a hajamtól” – többek között ez is kiderül majd a XXI. század kedd esti riportjából.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top