Sztárok

Lesifotók György hercegről és Charlotte hercegnőről

Ezúttal is az ausztráliai Woman’s Day magazin közölt lesifotós képeket Vilmos herceg két gyermekéről, amint dadájukkal a londoni Kensington-parkban sétálnak.

A cambridge-i hercegi család karácsonyi képeslapján láthattuk utoljára Charlotte hercegnőt, azóta pedig sokat nőtt, már ülni is tud – legalábbis ez látszik a róla és bátyjáról, György hercegről készült legújabb paparazzi képeken.

A fotók akkor készültek, amikor dadájuk, Maria Teresa Turrion Borrallo sétálni vitte őket. György rollerezik, és biztos, ami biztos, még bukósisakot is adtak rá. A királykisasszony pedig kíváncsian kukucskál a babakocsijából.

A képeket megint csak az az ausztrál magazin hozta le, mely az elmúlt hónapokban is megvásárolta a királyi gyermekekről készült paparazzi képeket, vállalva az esetleges személyiségi jogi pert. Korábban Katalin hercegné és György herceg közös fotóival szereztek olvasókat.

Természetesen üzleti titok, hogy mennyibe kerül egy ilyen kép. De belegondolva abba, mennyi ideig kell lesben állni, hogy hátha feltűnnek valahol, mindehhez méregdrága, kilométerekről is jó képeket készítő gép kell, na meg hogy az ilyen fotók mennyivel dobják meg egy magazin eladását, biztosak lehetünk benne, hogy több tízezer fontról lehet szó.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top