Sztárok

Vujity Tvrtko és Berki élő adásban balhézott

Vujity Tvrtko nem bírta tovább, köztudott volt, hogy amikor egy realitysztár a Mokka vendége, ő nem szívesen ül le vele egy asztalhoz, ma mégis megtette, de nem igazán tudta türtőztetni magát. Beszólt Berkinek.

Demcsák Zsuzsa közben igyekezett menteni a menthetőt, de egyáltalán nem jött össze. Vujity Tvrtko először csak mély csendben, összeszorított fogakkal hallgatta Berki Krisztián és Demcsák Zsuzsa beszélgetését, ami legfőképpen arról szólt, hogy Krisztiánt mennyire szeretik, vagy nem szeretik a közösségi oldalakon.

Mi a vitában egyáltalán nem foglalunk állást, de a képek magukért beszélnek. Ráadásul a jótékonysági hetet indított Vujity Tvrtko mondatai igencsak kemények, mindenki döntse el maga, hogy betalált-e vagy sem.

Itt még Vujity Tvrtko mélyen hallgat...
Itt még Vujity Tvrtko mélyen hallgat…

“Én még attól is zavarban vagyok, hogy egyáltalán kérdezzek-e tőled. Egyszerűen azért, mert az életem arról szól, az ellen szól, amit te képviselsz a nyilvánosság előtt. (…) Semmiről nem szeretnék veled beszélni, és baromira zavarban vagyok ettől.”

Itt már Vujity Tvrtko nem bírta tovább
Itt már Vujity Tvrtko nem bírta tovább

Demcsák Zsuzsa szépen próbálta visszahozni a dolgot és megnyugtatni a feleket, de a kedélyek nem csillapodtak. Noha, a herevasalt Berki Krisztián ügyesen akart lavírozni, hogy természetesen ő is elfogadja a tényt, hogy a műsorvezető nem igazán ért egyet a trash reality jelenséggel és azzal, amit ő képvisel, a Mokka házigazdája nem hagyta annyiban. A korábban balettozó Vujity Tvrtko száján közben kicsúszott egy titok is:

“-Beszélsz egy herevasalásról, ami nem történt meg.
– Honnan tudod, hogy nem történt meg?
– Mert pécsi vagyok.
– Azért tudod, hogy nem történt meg?
– Igen, mert az az ember is pécsi, aki nem csinálta meg.
– A doktor úr?
– Ühüm. Jó, kiszálltam a beszélgetésből, elnézést.”

Itt pedig eljött a pillanat, amikor Demcsák Zsuzsa látta, ez a beszélgetés totál elúszott
Itt pedig eljött a pillanat, amikor Demcsák Zsuzsa látta, ez a beszélgetés totál elúszott

A történet végére természetesen nem került pont, Vujity Tvrtko továbbra sem tudja elfogadni a Berki-jelenséget, ő pedig azt állítja, továbbra is elfogadja a műsorvezető véleményét, de mégis kíváncsiak rá az emberek. #ténylegsosemleszvége

De a biztonság kedvéért a harmadik szereplő, Demcsák Zsuzsa reakcióit is összeszedtük, végül is ő érezte magát a legkínosabban.

 Itt kezdődött:

Vujity Tvrtko és Berki élő adásban balhézott

Itt már szemmeresztgetős pillanatok jönnek:

Vujity Tvrtko és Berki élő adásban balhézott

Itt pedig már csak a fejét fogja a tegnap még vígan táncot ígérő Demcsák Zsuzsa:

Vujity Tvrtko és Berki élő adásban balhézott

 De itt az egész balhé teljes egészében is:

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top