Sztárok

Szulák Andrea és exe rendezték viszonyukat

Szulák Andrea és volt élettársa, Gyarmati Gábor szakítása néhány hónapja még egész viharosnak tűnt, mára azonban úgy látszik, ennyi idő is elég volt ahhoz, hogy rendezzék viszonyukat, már minden rendben van köztük.

A Story magazinnak mesélt Szulák Andrea korábbi párja arról, hogy végre minden a legnagyobb rendben van a színésznő és közte. A férfi máris megtalálta az új szerelmet Agócs Judit mellett, kislánya édesanyját, a nemrég születésnapját ünneplő Szulák Andreát, persze nagyon tiszteli, és remek anyának tartja.

“Andrea elképesztően jó és lelkiismeretes édesanya. A születésnapján természetesen fel is köszöntöttem. Már nem téma köztünk, hogy ki kezdeményezte a szakítást és miért. Az igazság az, hogy ez az időszak Andreának és nekem sem könnyű.”

Szulák Andrea és exe rendezték viszonyukat

Kislányukat, Rozinát pedig a legnagyobb egyetértésben nevelik. Igyekeznek kiegyensúlyozott környezetet biztosítani a kicsinek, közös programokat is szerveznek, ahol hármasban vannak.

“Abszolút rugalmasan kezeljük ezt a dolgot. Rozina továbbra is az édesanyjánál él. Hetente kétszer-háromszor én viszem reggel a suliba. És előfordul, hogy nálam is alszik. Nálunk nincs olyan, hogy nem láthatom, mert csak minden második hét végén lehet velem. Soha nincs vita köztünk ezen. Mindig egyeztetünk arról, hogy mikor jövök érte, és hova viszem. Rajongunk érte. Az a legfontosabb, hogy ő boldog legyen. Legutoljára korcsolyázni voltunk a solymári templomtéren. Néhány hét múlva pedig wellnessezni megyünk kettesben. Már alig várom” – mondta Gyarmati Gábor, Szulák Andrea egykori párja a Story magazinnak.

Szulák Andrea és exe rendezték viszonyukat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top