Sztárok

Rossz ruhákat adtak Tatár Csillára

Több stylist szerint is előnytelenül öltöztetik Tatár Csillát A Dalban.

Tatár Csilla szülése után pár héttel tért vissza a képernyőre. Egy egész estés show házigazdájaként és anyaként egyszerre helytállni nagyon nehéz feladat. Hogy komfortosan érezze magát az  MTVA úgy döntött, szabad kezet ad neki, ő válogathatta meg azokat a szakembereket, akikkel a műsor alatt dolgozni szeretne. Így őt nem A Dal stylistja öltözteti, szinte teljesen külön csapat foglalkozik vele, beleértve az öltöztetőt is. A Dal stylistja nem örül mindennek, nem csak azért, mert így, hogy két külön ember foglalkozik a műsorvezetők ruháival, nehéz összeöltöztetni őket, hanem azért is, mert szerinte Tatár Csillát előnytelenül öltöztetik. A Blikk megkérdezett egy harmadig stylistot, hogy szerinte is igaz-e az állítás. 

“Problémásnak látom, hogy Csilla térde többször is kint volt a ruháiból, ilyenkor már nem lehet, csúnya kifejezéssel élve, optikailag nyújtani őt. Pedig az arányok változtatásával a kevésbé szerencsés ruhákat is fel lehet dobni. A hosszú ujjú világos ruha kifejezetten nem állt jól, míg a pirosas színezetű szett rosszul volt elvágva térd fölött. Nem tűnt színpadra valónak, civil érzetem volt ezt látva. A zöld szoknyás összeállítás viszont tetszett, bár egy hangsúlyosabb övvel vagy nyaklánccal még tovább lehetett volna javítani a hatást” – mondta Kiss Márk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top