Koszorúval díszítette dekoltázsát Rubint Réka

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Rubint Réka beöltözött hawaii táncosnőnek, úgy tartott alakreformórát, és egy ismerős vendég is befutott.
2016. 02. 17. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Rubint Réka mindig extradögös, még akkor is, amikor rózsaszín mázban ugrál egy színpadon. Az alakreform egyik edzésén ugyanis farsangi „bulit” rendeztek egy hatalmas átmozgató izzadással egybekötve. Az órára természetesen jobbnál jobb jelmezekben érkeztek a részvevők, de Rubint Réka szexin felkoszorúzott dekoltázsát senki sem tudta lepipálni.

Itt van Rubint Réka egy másik szögből:

Ötletességben azonban nem volt hiány. Érkezett párduc, több Minnie egér, Rékán kívül még egy hawaii táncosnak öltözött fiatal lány, aki a nyakába tette inkább a virágkoszorút, befutott egy Aphroditéra hajazó hölgy is, de a legötletesebbek mellett ott van a kedvencünk, egy Minyon-jelmezben ugráló delikvens. (A személyiségi jogaikra való tekintettel mi nem közöljük a fotójukat, csak távolról tapsolunk és mosolygunk, de Rubint Réka hivatalos Facebook-oldalán őket is meg lehet nézni.)

Volt viszont egy másik vendég, aki néhányak szerint a leghihetőbb jelmezben érkezett, Berki Krisztiánnak maszkírozva, de élünk a gyanúperrel, hogy ő maga ment ismét edzeni. Minden bizonnyal azért, hogy tökéletesen helyt tudjon állni Gesztesi Károly készülő filmjében.

 

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus