Sztárok

Rékasi Károly bugyiban integet a kórteremből

Szemmel láthatóan jobban van Rékasi Károly, már integet, és jókedvűen mutatja új gipszét. Egy fecskében...

Rékasi Károlyt múlt héten kellett újra műteni, mert korábbi balesetéből szerzett sérülései nem a megfelelő ütemben gyógyultak. A műtét közben egyébként Rékasi Károly háromszor is kapott vért, de mint azt korábban elmondta, a kórház erre teljes mértékben fel volt készülve.

“Ahhoz a csontomhoz nyúltak, amelynek erős a vérellátása, és emiatt jelentős vérvesztés lépett fel az operáció után. Maga a mű­tét is nagy vérveszteséggel jár, de erre még felkészült volt a kórház. A seb azonban a műtét után is többször vérzett, laikusként csak bámultam, hogy jé, mennyi vérem elment. Soknak tűntek ezek a kivérzések, három alkalommal is vért kellett kapnom” – mondta korábban.

A műtét után néhány nappal pedig Rékasi Károly már arról tájékoztatta a rajongókat és barátait, hogy jövő héten ismét munkába állhat, most szerencsére nem kell olyan hosszú időt kihagynia, mint korábban.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top