Sztárok

Gábor Zsazsa temetésére készül a családja

Gábor Zsazsát múlt héten vitték sürgősséggel kórházba, ahol igen rizikós műtéten kellett volna átesnie. Az operációt azonban ő maga nem vállalta.

Gábor Zsazsát egy hete szállították kórházba, akkor azt mondták, mindenképpen meg kell műteni tüdejét, ugyanis légzési nehézségekkel küzdött. A Radaronline szerint azonban február 15-én hazaszállították, mert Gábor Zsazsa a saját felelősségére úgy döntött, nem vállalja a műtétet. A családhoz közeli ismerős elárulta a lapnak, Zsazsa férje, Frederic von Anhalt teljesítette felesége kérését, de arra is felkészültek, hogy nemsokára búcsúzniuk kell a 99. életévét betöltött művésznőtől.

“Előfordulhat, hogy Zsazsának már nincs sok ideje. A műtétet jövő hétre halasztották, de azt az orvosok közölték a családdal, előfordulhat az is, hogy Zsazsa nem éli túl az operációt, mert korábbi agyvérzése nagymértékben legyengítette.”

Gábor ZsaZsa temetésére készül a családja

Az operációt egyébként Zsazsa épp aznap mondta le, amikor megműtötték volna. Arra kérte családját, inkább vigyék haza.

“Már nem akar visszamenni a kórházba, nem akar ott maradni, ezért döntött úgy, inkább hazamenne” – mondta a család barátja, aki hozzátette, a család eddig bizakodó volt, most azonban már ők is tudják, lehet, hogy Zsazsának csak hetei vannak hátra.

Gábor ZsaZsa temetésére készül a családja

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top