A Dal: véletlenül ejtették ki Agárdi Szilvit?

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Meglepő mondat hangzott el Pierrot szájából Agárdi Szilvi kiesésével kapcsolatban A Dal after műsorában.
2016. 02. 17. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Agárdi Szilviát A Dal egyik nagy esélyesének tartották, ám mégis kiesett a versenyből. „Szomorú vagyok, de ez érthető – mondja Agárdi Szilvi, aki nagyon bízott a továbbjutásban. – Hittem benne és a közönség is. Sokan gondolták, hogy a dal esélyes a győzelemre. Sokat jelentett nekem, úgy gondoltam, ebben a dalban nagyon sok van és bennem is. Rengetegen írták, hogy lúdbőrösek lettek, amikor hallgatták. Úgy láttam, a zsűri is kedveli, de amikor egyikük azt mondta, hogy véletlenül ejtettek ki, az összezavart...”

A mondat Pierrot szájából hangzott el A Dal after műsorában, a Petőfi tévén. A műsorvezető arról beszélgetett Pierrot-val, hogy ezen az estén, az első elődöntőben milyen erős volt a mezőny. „Ez akkor derült ki, amikor ott állt az egyik oldalon a már bejutott csapat, a másikon a még nem bejutott csapat. Akkor láttuk, hogy olyanok is maradtak ki, akiket nagyon-nagyon sajnálunk...” – mondta Pierrot. A műsorvezető ekkor arra kérte, nevezzen meg va­lakit, akinek szerinte lenne helye a döntőben vagy akár az Eurovízión. „Már nem etikátlan elmondani, hiszen ki­esett, nagyon szurkoltam Agárdi Szilvinek, hogy ő bekerüljön ebbe a körbe. Így egy esélyes produkciót ejtettünk ki véletlenül” – felelte.

A Bors megkérdezte Pierrot-t, hogyan értette ezt, amire csak ennyit mondott: „Nem kívánok ostoba összeesküvés-elméleteket kommentálni.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus