Sztárok

Grammy 2016: Taylor Swift lealázta Kanye Westet

A Grammy 2016 díjátadó nagy nyertesei között van Taylor Swift, aki beszédében alaposan lealázta Kanye Westet.

Amikor Taylor Swift a legjobb albumnak járó díjat vette át a Grammy 2016 színpadán, beszédében a fiatal lányokat szólította meg.

Az idei Grammyn az énekesnő volt az egyik legnagyobb sztár
Az idei Grammyn az énekesnő volt az egyik legnagyobb sztár

“Minden fiatal nőnek ott kint a világban üzenem: lesznek emberek, akik megpróbálják aláásni a sikereidet vagy magukénak tudják be az eredményeidet vagy a hírnevedet. De ha csak a munkára koncentrálsz és nem hagyod, hogy ezek az emberek letérítsenek az útról, egy nap, amikor eléred a célodat, körbenézel, és látod, hogy mindezt csakis magadnak köszönheted.”

Mindez arra volt válasz, hogy Kanye West a hét elején a Famous, vagyis Híres című dalában magának tulajdonította Swift sikereit. “Úgy érzem, én és Taylor még mindig szexelünk. Miért? Mert én tettem híressé azt a r…t” – hangzik a rapper állítása.

2009-ben Kanye a színpadon szakította meg Taylor Swift köszönőbeszédét
2009-ben Kanye a színpadon szakította meg Taylor Swift beszédét, amikor átvette a Grammyt

Korábban Taylor Swift közleményben tudatta, hogy West nem kért tőle engedélyt és az énekesnő elvei ellen van, hogy ilyen erősen nőgyűlölő üzenetet közvetítsen bármilyen dalszöveg. Közben West állítja, hogy ő beszélt erről Swifttel, aki viccesnek találta ezt a sort.

Tavaly a Grammyn békültek ki
Tavaly a Grammyn békültek ki

A sztárvilág amúgy gratulált az énekesnő frappáns visszavágásáért, és sokan megjegyezték: West legkeresettebb albumát is kevesebben vették meg, mint Taylor Swift legrosszabb albumát. Ráadásul, Kanye “elnök leszek” West lassan már csak a női miatt kerül a középpontba.

Kanye élvezte, hogy Swifttel állhat egy színpadon
Kanye élvezte, hogy Swifttel állhat egy színpadon

A 2016-os Grammy egy nagy nyertese volt Taylor Swift, és ezt nem vitatja el tőle senki. Kanye West az elmúlt években többször is “turnézott már” azzal, milyen kapcsolat fűzte az énekesnőhöz, milyen nehezen tette túl magát azon, hogy megszakította Taylor Swift beszédét a színpadon. “Csak egy vaduló hülye gyerek voltam” – magyarázkodott.

Miközben Taylor Swift bekerült a Grammy 2016 legjobban öltözöttje és a többszörösen díjazottak közé, addig Kanye Westről nem beszélne senki, ha az énekesnő nem alázta volna le a beszédében. Szóval az nem kérdés a díjátadó után, hogy ki kit tett híressé.

Grammy 2016: Taylor Swift lealázta Kanye Westet

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top