Sztárok

Ma 54 éves: Isten éltessen, Zoltán Erika!

Szinte hihetetlen, hogy gyermekkorom egyik legkedvesebb előadóművésze, Zoltán Erika ma ünnepli 54. születésnapját. Számomra ő örökre az a kacér, nagyon szexi énekesnő marad, akire kislányként felnéztem. Születésnapja alkalmából a kedvenc számait hoztam el.

Emlékszem, kislányként óriási Zoltán Erika-rajongó voltam, mindenben hasonlítani szerettem volna rá: úgy akartam táncolni, ahogy ő, olyan hajszínről, ruhákról, sminkről, körömlakkról, ékszerekről álmodtam, mint az övé – fura mód, abba valamiért beletörődtem, hogy az énekhangom csapnivaló volt. 

Isten éltessen, Zoltán Erika!

Az osztálytársaimmal VHS-kazettákról tanultuk a tánclépéseket, rongyosra tekertük őket újra és újra előre, miközben hamisan üvöltöttük, hogy Szerelemre születtem!

Amikor ezt a számot hallgattam, még nem nagyon tudtam, mi az a szerelem, de borzalmasan vágytam rá – minél hangosabban énekeltem, annál jobban sajgott a szívem az érzés után.

Túl szexi lány

Ehhez a koreográfiához sikeresen levágtam mell alatt anyukám egyik pólóját, és extra miniszoknyát kértem születésnapomra. Persze nem kaptam.

Casanova

Ettől a számtól mindig dallamtapadásom volt, a táncot pedig sehogy nem sikerült megtanulnom. Első tánciskolája, ami még1990-ben indult, nagy álmom volt, de vidékről esélyem sem volt bejutni. Maradt a VHS. 

Rólad álmodom

Ma már más műfajokat hallgatok ugyan, de ezt a dalt még ma is simán elénekelném, az pedig sehogy nem fér a fejembe, hogy gyerekkorom kedvenc előadója ma ünnepli 54. születésnapját. Számomra ő mindörökre megmarad annak a kacér és csupa mosoly Zoltán Erikának, akitől megtanultam, mi az hogy szexi.

Boldog születésnapot!

Zoltán Erika az NLCafén!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top