Sarka Kata és Hajdú Péter 10 ezer lájkot szerzett ezzel a poszttal

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Megható üzenetet tett ki Hajdú Péter és Sarka Kata is, és láthatóan ez a közösségi oldalon nagy sikert aratott. Órák alatt 10 ezer lájkot gyűjtöttek be.
2016. 02. 15. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Hajdú Péter üzenőfalán nem ritka, amikor a feleségéről és a kislányáról tesz ki képeket. Most azonban egy különleges évforduló volt az apropó: éppen ma 7 éve, hogy a műsorvezető apa lett. 

Ezzel a poszttal emlékezett meg Noncsi születéséről, amivel hamar begyűjtött több ezer lájkot.

A mai nap két főszereplője! 7 évvel ezelőtt reggel Noncsi még az anyukája pocakjában volt. Este viszont megszületett a drága kicsi lányom󾍛🏻❤️ Isten éltessen Noncsi❤️❤️

Közzétette: Hajdú Péter – 2016. február 14.

Sarka Kata pedig egy megható kis bejegyzést írt a kislányával közös képhez, Noncsi hetedik születésnapjára, ami szintén gyorsan népszerű lett a közösségi oldalon.

Ma 7 éves az én kicsi kincsem! Ő az életem, és tudja, hogy mindig mellette leszek! A legszerencsésebb ember vagyok, mert az ő anyukája lehetek! ❤️ Boldog szülinapot drága Noncsi!❤️❤️❤️❤️

Közzétette: Sarka Kata – 2016. február 15.

Hajdú Noncsika fotói amúgy is minden alkalommal nagy sikert aratnak, legyen szó arról, ha az édesanyjával összeöltöznek a strandon, vagy éppen arról, ha farsangra készül. Sarka Katára nagyon hasonlít a kislánya, és mindketten rengeteg bókot kapnak, amikor kikerül róluk egy-egy fotó.

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus