Sztárok

Csobot Adél és Istenes Bence minikoncertet adott

Nagy sikert aratott az a kis videó, amelyet Istenes Bence töltött fel a közösségi oldalára a Csobot Adéllal rögtönzött "koncertről".

“Koncertet adunk a szomszédoknak, de még nem állt annyira össze. elneeezest!!!” – írta Istenes Bence a közösségi oldalán, rengeteg mosolygós jellel megspékelve.

A műsorvezető gitározott, miközben Csobot Adél a háttérben segített neki. Nézzétek, milyen jó hangulatú kis előadással szórakoztatták a szomszédokat:

koncertet adunk a szomszedoknak, de meg nem allt annyira ossze ???????????????????? elneeezest!!! ???????????????????? #concert #home #love #hungary

Közzétette: Istenesbence – 2016. február 14.

Istenes Bence és Csobot Adél a kisfiuk születését már nagyon várják, és amióta kiderült, hogy az énekesnő terhes, minden napjuk vidáman telik. Bár sokan csak felesleges giccsnek tartják, de a pár számára a Valentin-nap is csak egy újabb ok volt arra, hogy kifejezzék, mennyire szeretik egymást.

Szereti, ha meglepődöm.Szereti, ha nevetek. Szereti, ha királylánynak érzem magam mellette. ????❤️????????????❤️???? #é…

Közzétette: Csobot Adél – 2016. február 14.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top