Sztárok

Victoria Bekcham aszott lába miatt válik a férje – te ezt elhiszed?

Hogy már megint Beckhamék válása a téma, az nem meglepő. Az elmúlt hónapokban makacsul tartja magát ez a pletyka, és most egy újabb bizonyítékot mutattak.

Ezúttal az a magyarázat, miért válik Victoria és David Beckham, hogy a divattervezőnek állt énekesnő folytonos diétamániája megviselte a külsejét. Az ijesztően sovány sztárnak a bőrét is megviselte a rengeteg fogyókúra, és ennek láthatók a jelei. Az egyik ilyet a legutóbbi ruhaválasztásánál vehettük szemügyre, amikor kivillant a térde a felsliccelt szoknyából.

Victoria Bekcham aszott lába miatt válik - te ezt elhiszed?

Elsőre hatalmas szőrnek gondolták, de közelebbről nézve és kinagyítva látszott, hogy a megnyúlt bőr lóg Victoria Beckham lábán. 

Victoria Bekcham aszott lába miatt válik - te ezt elhiszed?

Mindez azonban lehet egy egyszerűen szerencsétlen beállítás is, mivel a többi fotón ez nem látszott ennyire. Viszont az is biztos, hogy évek óta aggódnak a sovány Victoria Beckhamért, aki az elmúlt időszakban ismét túlhajtotta magát, még enni is elfelejtett.

Ez például csak két nappal a fenti fotó előtt készült: 

Victoria Bekcham aszott lába miatt válik - te ezt elhiszed?

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top