Sztárok

Istenes Bence cáfolja, hogy baj lenne a babával

A napokban elég aggasztó hírek jelentek meg különböző hamis tartalmat gyártó oldalakon, ahol Istenes Bence és Csobot Adél babájáról terjesztettek álhíreket.

Az egyre szebben gömbölyödő Csobot Adél terhességéről iszonyatosan bugyuta hírek jelentek meg a minap, miszerint elvetélt, de volt olyan is, hogy máris megszületett a kicsi, de színes bőrű baba lett. Ezekről a badarságokról szóló híreket a Blikk szúrta ki. Az internet népe pedig ilyenkor, ahogy az lenni szokott, azonnal felbolydult. Ennek ment elébe Istenes Bence, aki azonnal cáfolta a bugyuta álhíreket terjesztő oldal írását, és megnyugtatta a rajongókat.

“Sok aggódó üzenetet kaptam, úgyhogy arra jutottam, h megírom Nektek, hogy semmi alapjuk nincs ezeknek a semmitmondó, lájkvadász oldalakon megjelent híreknek… a kisfiammal és a szerelmemmel MINDEN A LEGNAGYOBB RENDBEN VAN, hála Istennek” – írta a közösségi oldalon Istenes Bence, aki már mindennél jobban várja kisfia érkezését.

Mindezt ennek az édes fotónak a kíséretében:

sok aggodo uzenetet kaptam, ugyhogy arra jutottam, h megirom Nektek, h semmi alapjuk nincs ezeknek a semmitmondo,…

Közzétette: Istenesbence – 2016. február 11.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top