Sztárok

Kirúgták Pordán Petrát a Music FM-től

Legalábbis a Blikk információ szerint ez történt. A rádió azonban mást állít.

Pordán Petra volt a Music FM reggeli műsorának egyik fő alappillére Bochkor Gábor és István Dani mellett. Hivatalosan ugyan közös megegyezéssel távozik a 89.5 Music Fm reggeli műsorából Pordán Petra, de a napilap úgy tudja, hogy távozása nem volt önkéntes, a műsorvezetőt ugyanis kirúgták, mert a rádió szerint az, hogy elvállalta egy zenei tévé új műsorának vezetését, nem fér össze a reggeli rádiós munkájával.

Pordán Petra, aki élő adásban mondta ki az igent is, már ma reggel nem volt adásban, az Önindító másik két hangja, Bochkor Gábor és István Dániel jelentette be a hallgatóknak, hogy az egyetlen női társuk a mai nappal már nem lesz adásban.

Kirúgták Pordán Petrát a Music FM-től

“Petra egy zenei tévécsatornától kapott állásajánlatot, ami nem összeegyeztethető rádiós munkájával” – adott magyarázatot a Blikknek Kiss Anikó, a rádió vezérigazgatója a műsorvezető távozására. A kreatív.hu-nak azonban jobban kifejtette a történteket:

“Januárban egy átfogó brandkutatást készíttettünk, mely egyebek mellett kitért a rádiós piaci szereplők ismertségének és kedveltségének mérésére is, s az eredmények bizonyos esetekben felvetették a megújulás igényét.”

Pordán Petra egyébként a Sláger TV-hez igazol, ahol Aryee Claudia Dedeivel, azaz Tücsivel csinálnak majd egy bulira hangoló kívánságműsort.

Kirúgták Pordán Petrát a Music FM-től

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top