Sztárok

Tapadós overallban énekelt Nagy Feró

Nem vicc, de mielőtt kattintasz, vegyél egy nagy levegőt!

Nagy Ferónak diszkókorszaka is volt, amin mi totálisan lehidaltunk. A tapadós overall és aztán később a pödörhető bajusz igazán vicces ma már, de ugye aki színpadra áll…

Mindenesetre teljes mértékben biztosak vagyunk, abban, hogy a fülig szerelmes Nagy Ferónak is bőven van annyi humorérzéke, hogy kineveti saját magát. Végül is az akkori divatnak tökéletesen megfelelt, az már egy másik lapra tartozik, hogy ma inkább gáz, mint menő, de dőljünk hátra és nevessünk együtt…

RTL Klub/XXI. század
RTL Klub/XXI. század

A fotókat egyébként Nagy Feró az RTL Klub XXI. sz. című műsorában mutatta meg, ahol a diszkókorszakról, tapadós overallról és a Beatrice első éveiről is mesél majd ma este.

“Félig-meddig amatőr zenekar voltunk, és örültünk, hogy bekerülhetünk a nagy királyi televízióba, örültünk, hogy kitaláltuk magunknak ezt a ruhát, és megvarrtuk magunk, ilyen fényes szatén vagy nem tudom miből volt, viszonylag olcsón.”

RTL Klub/XXI. század
RTL Klub/XXI. század

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top