Sztárok

Super Bowl félidei show: Beyoncé majdnem elesett, a Coldplay erőlködött

Beyoncé majdnem leszambázott a színpadról a 2016-os Super Bowl szünetében, Lady Gaga megfürdött a csillámporban, a Coldplay hamis volt. Ilyen volt a félidei show és a himnusz.

Ez most nem az a cikk, amelyikben eláruljuk, hogy ki nyerte meg az idei Super Bowlt, hanem az, amiben megnézzük, hogy mi történt a döntőben fellépő sztárokkal. Kezdjük az elején. Ahogyan korábban megírtuk, Lady Gaga énekelte a himnuszt a focisták összecsapása előtt. Ami a külsejét illeti, volt már ennél szebb frizurája, és a flitteres blézerhez kapott még egy raklapnyi piros csillámport is a szemére. Pont úgy nézett ki, mint ez a nő az Éhezők viadalából:

Super Bowl félidei show: Beyoncé majdnem elesett, a Coldplay erőlködött

Viszont a hangjába nem fogunk belekötni. Tényleg jó volt. Hallgassátok csak!

Bár a 2016-os Super Bowl szünetében a Coldplay volt a sztárfellépő, csatlakozott hozzájuk Bruno Mars és Beyoncé is. Beyoncé ráadásul – micsoda véletlen – pont a Super Bowl előtti órákban mutatta be új klipjét, amiben még a kislányát is belepakolta. A kis Blue Ivy fehér ruhában táncikál, amíg édesanyja egy árvíz közepén egy rendőrautó tetején vonaglik. Stílusos.

Super Bowl félidei show: Beyoncé majdnem elesett, a Coldplay erőlködött

Egyébként a nap legcukibb fotója is megszületett, de még a Super Bowl előtt. Ezen a Coldplay frontemberének lánya, Apple Martin és Beyoncé lánya, Blue Ivy látható.

Super Bowl: Beyoncé majdnem elesett a színpadon - fotó

Vissza a Super Bowl szünetéhez. Beyoncé megkapta az aranymikrofont, hozta a megszokott profizmust, még akkor is, amikor egy pillanatra elveszítette az egyensúlyát a cipője miatt. Ahogyan megoldotta a helyzetet, az 10 pontos. Ilyen egy profi. Madonnának néhány éve nem sikerült ilyen elegánsan. Azt is megnézhetitek a cikk végén.

Beszéljük akkor a Coldplay zenekarról. Ők lettek volna ugyanis a Super Bowl sztárfellépői, de lássuk be, hogy Bruno Mars és Beyoncé nélkül egy maximálisan feledhető műsor lett volna az idei. A Coldplay bármennyire is próbálkozott, nem partyzenekar és nem is azért szeretjük őket. Ráadásul Chris Martin hangja élőben, finoman szólva sem annyira tiszta – igen leírhatjuk ezt, mert voltunk már pár Coldplay-koncerten – szóval ez most is átjött.

A legkínosabb pillanat pedig az volt, amikor maga Christ Martin sem hitte el, hogy ő van a színpadon.

Ígértünk egy múltidézést. Madonna  botlása a Super Bowl döntőjében ilyen volt:

Super Bowl: Beyoncé majdnem elesett a színpadon - fotó

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top