2017. 04. 24. György

Rubint Réka ilyen hátsóval még ülni is alig bír

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Rubint Réka edzettségével kevesen vehetik fel a versenyt. Ha ő azt mondja, hogy ülni sem tud a mai nap után, akkor az már jelent valamit.
2016. 02. 08. |

Kövess minket!

f Ajánlom

„Eddig is sejtettem, de most már biztosan tudom, tuti UFO vagy, ember ezt nem bírja ki!!!:)” – írták Rubint Réka legutóbbi edzős posztja alá. És mi tagadás, nem hiszem, hogy bárki könnyedén vagy nehezen, vagy akárhogyan is, de utána tudná csinálni ezt a popsigyakorlatot.

„Ilyen kíméletlen popsigyakorlatot már nagyon rég csináltam. Egyszerűnek tűnik, de annyira kemény, hogy már most alig bírok ülni” – írta a közzétett videója mellé.

Ilyen kímèletlen popsi gyakorlatot már nagyon rég csináltam󾌤󾌱Egyszerűnek tűnik, de annyira kemèny, hogy már most alig bírok ülni󾍔󾍔󾍔Segítsèg szüksèges hozzá, mert a tárcsát nem tudod a talpadon megtartani! Fontos, h aki tartja a talpadon, NE segítsen a súly emelésében, csak stabilizálja a súlyt!Nem u.az a hatás, mint amikor térdhajlatba beszorítod a súlyt! Èn 15kg-os tàrcsát nyomtam 20-20ismétléssel 3körben, majd 20 felugrás guggolásbòl. Ez számít 1körnek. Ezt ismételtem meg 3x !󾌴󾍇󾮗/vagyis : 180 lábemelés lábanként + 60 felugrás / Jò "kis" kör✌️✌✌ fincsi󾌫#hard #training #underarmour #mylife

Közzétette: Rubint Réka oldala – 2016. február 8.

Mint kiderült, 180 lábemelés lábanként és 60 felugrás volt Rubint Réka „adagja”, amit kimondani is sok, nemhogy megcsinálni. Ráadásul, ha ő mondja, hogy ez nehéz, akkor még belekezdeni is kihívás.

Ahogy Réka írta, a gyakorlathoz kell egy segítő. „Segítség szükséges hozzá, mert a tárcsát nem tudod a talpadon megtartani! Fontos, h aki tartja a talpadon, NE segítsen a súly emelésében, csak stabilizálja a súlyt! Nem u.az a hatás, mint amikor térdhajlatba beszorítod a súlyt!"

Rubint Rékát az utóbbi időben sok támadás érte, a dominikai alakreformtábora miatt, aztán legutóbb pedig a férje mellett állt ki. Schobert Norbi ellen összefogtak a diatetikusok, amire a házaspár válaszolt is.

Egyetlen kérdésem lenne a tisztelt MDOSZ felé: Milyen jogon veszi el a lehetőséget az EMBEREK elől? 20 éve küzdünk és...

Közzétette: Rubint Réka oldala – 2016. február 7.

 

 

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus