Sztárok

Idén nyáron is bulizz a SZÉP kártyáddal!

Pihenj és szórakozz itthon cafeteriából!
Idén nyáron is bulizz a SZÉP kártyáddal!

Idén sem kell programokat vadásznod, ha kikapcsolódnál, elég csak átfutnod az OTP SZÉP kártya elfogadóhelyeinek listáját. Persze nem egyszerű megtalálni a legideálisabb lehetőséget a 27 000 helyszín 51 000 szolgáltatása közül, ezért engedd meg, hogy segítsünk!

Tavaly közel 63,5 milliárd forintnyi juttatást használtak fel az OTP SZÉP kártya birtokosok, aminek több mint 40 százalékát a fővárosban és környékén. Ez nem meglepő, hiszen a Budapest-Közép-Dunavidéki Régió bővelkedik az elfogadóhelyekben. A szálláshely és vendéglátás alszámláidról a trendi streetfood konyháktól kezdve a legelegánsabb éttermeken át a hotelekig szinte bárhol fizethetsz. Szabadidő alszámlád költségére pedig ellátogathatsz például kiállításokra, múzeumokba, uszodába, de akár az állatkertbe is.

Vidéki pihenés

Nyáron és a hosszú hétvégéken különösen népszerűek voltak a vidéki régiók tavaly is. Jellemzően wellness szállodákat és a Balaton környékét látogatták legszívesebben a kártyabirtokosok, ahol a SZÉP kártyájuk segítségével feltöltődhettek, illetve kipihenhették a hétköznapok fáradalmait.

Fesztivál hangulat

Nem árt előre átböngészni az idei fesztiválok fellépőinek listáját, hiszen a legtöbb hazai rendezvényre eljuthatsz a szabadidő “zsebből” vásárolt jegyekkel és bérletekkel. Ha úgy érzed túl idős vagy már a sátrazáshoz egy közeli apartmanban vagy hotelben is kipihenheted a fesztivál fáradalmait, csak el ne felejtsd magaddal vinni OTP SZÉP kártyád!

Idén nyáron is bulizz a SZÉP kártyáddal!

Igénylehető összeg

2016-ban – az elmúlt évekhez hasonlóan – a juttatásokat a kártya három “zsebébe” kérheted munkáltatódtól. Ennek mértéke továbbra is:

•    szálláshely alszámlán legfeljebb évi 225 000 forint
•    vendéglátás alszámlán legfeljebb évi 150 000 forint
•    szabadidő alszámlán legfeljebb évi 75 000 forint

További információkat az elfogadóhelyek listájáról és a kártya felhasználhatóságáról a www.otpportalok.hu oldalon találhatsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top