Sztárok

Lebuktak: Orlando Bloom és Katy Perry együtt vannak

Na ez az, amiről már hetek óta pletykálnak, de az érintettek nem beszéltek. Most viszont Orlando Bloom és Katy Perry lebuktak.

Elárasztották a rajongói oldalakat azok a fotók, amelyen Katy Perry és Orlando Bloom éppen egy West Hollywood-i étterembe mentek vacsorázni, ahol közös barátjuk születésnapját ünnepelték.

Lebuktak: Orlando Bloom és Katy Perry együtt vannak

A bulin ott volt Jennifer Aniston és Jason Bateman is, de a megjelent fotókon is jól látszik, hogy Bloom és Perry párként jelentek meg az eseményen, és ezúttal nem rebbentek szét, amikor kép készült róluk.

http://mafiakperrybr.tumblr.com/post/138680065811/katy-and-orlando-bloom-in-a-birthday-dinner-for-a

 A 31 éves énekesnő és a Karib-tenger kalózai sztárja kapcsolatáról az elmúlt hetekben már sok pletyka keringett. Mindez a Golden Globe partin kezdődött, ahol Bloom és Perry majdnem csókjáról minden fontosabb oldalon megjelent egy kis képes összeállítás.

A galériára kattintva is megnézheted, miről is van szó, de mindez csak a kezdet volt.

Néhány nappal később  Stella McCartney 2016-os őszi kollekciójának divatbemutatóján is ott volt mind a két sztár, pedig Orlando Bloomra nem jellemző, hogy ilyen eseményekre járna. Különösen nem akkor, ha nem kötelező, és amióta elvált modell feleségétől, semmi sem motiválja, hogy részt vegyen divatbemutatókon. Ezen az estén ugyan nem készült róluk közös fotó, de a Golden Globe parti után gyakorlatilag menekültek a fotósok elől, csak a vörös szőnyeges érkezésről vannak képek.

Aztán megint nem telt el sok idő, és egyik ismerősük ezt posztolta ki:

#katyperry #vinessashaw #orlandobloom #Krisgifford #absolutebrightnessplay

James L (@jameslecesne) által közzétett fénykép,

Ahogyan ez a kép, úgy a legutóbb készült is elég egyértelmű. Katy Perry és Orlando Bloom a színész autójával érkezett, és együtt is távoztak.

Lebuktak: Orlando Bloom és Katy Perry együtt vannak

Bloomnak a válása óta  néhány futó kalandja volt, de saját bevallása szerint nem is állt készen semmi komolyabbra. Mostanra viszont már kiheverte a szakítást, sőt Bloom kapcsolata jobb lett a gyereke anyjával, mint a házasságuk idején, ami megkönnyíti neki az újrakezdést.

Lebuktak: Orlando Bloom és Katy Perry együtt vannak

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top