Sztárok

Így tesz zsebre 400 millió forintot Klapka György

Klapka György volt az egyetlen, aki vállalta, hogy legyárt az úszószövetségnek 64 darab éremkollekciót, de az üzletembernek megéri a befektetett munka – írja a Blikk.

A 20 milliós perre menő Klapka György volt az egyetlen, aki vállalta, hogy a jövő évi úszó-világbajnokságra ingyen elkészít 120-féle tervet, és legyárt 64 darab éremkollekciót, amit a FINA (Nemzetközi Úszószövetség) vezetősége kap meg, de az üzletembernek így is megéri a sok munka – írja a Blikk. “Eddig buktam a dolgon 9 milliót, mert 11-et visszakapok, de nem bánom, mert kizárólagos lehetőséget kaptam arra, hogy jövőre a verseny helyszínein majd árulhassam az éremkollekciót. Ötvenezer díszdobozos szettet fogok legyártatni, mert félmillió látogatót várnak. Ha csak minden tizedik néző vesz egyet, már jó üzlet lesz. A jelenlegi nemes­fémárak mellett úgy számolok, hogy ha elmegy az összes, akkor a gyártási költségek, illetve az adóterhek levonásával ­mintegy 400 milliós hasznom lesz!” – mondta Klapka György.

Így tesz zsebre 400 millió forintot Klapka György

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top