Sztárok

Ennyit a Hódi Pamela – Baukó Éva balhéról

Berki Krisztián és Hódi Pamela a farsangi bálra Alekosznak és Baukó Évának öltözik, amiből nagyon vicces szituáció kerekedett, de persze kiderült, hogy konfliktus is van a háttérben.

A mindig szókimondó Baukó Éva és Hódi Pamela cicaharcáról tulajdonképpen annyit, hogy nem akarjuk dramatizálni, mert inkább csak cicakarmolászásról van szó, mintsem óriási összecsapásról, de mégis csak van valami “feszkó”!

Az Édes élet sztárjai már egy korábbról hozott sérelem miatt nem tudnak egymással úgy bulizni a farsangi beöltözős esten, mintha valaha is barátok lettek volna. Berki Krisztián és Hódi Pamela ugyanis Baukó Évának és Alekosznak öltözik, ami mindenkit meglep, de végül szuper partit csapnak, a háttérben viszont villogó női szemek figyelték egymást.

Itt parkoljunk ki egy kicsit a történetből, és jöjjön egy vélemény a fura fotókat posztoló Baukó Évától, még a buli előttről:

Ez Baukó Éva véleménye Hódi Pameláról

De hogy miért mondta ezt Éva, az az Édes Élet mai adásából kiderül. Ha lemaradtál, kattints a supertv2.hu/edeselet oldalra! #édesélet

Közzétette: Édes Élet – 2016. január 28.

Megkérdeztük, hogy vajon mi a feszültség oka:

“Úgy érzem – Alekosz nevében nem beszélhetek –, hogy Pamela és Krisztián lenéz minket. Az egész buli alatt kicsit negatívan viselkedett, nem tudtunk teljesen feloldódni, majd aztán megbeszéltük a feszültség tárgyát. Pamela azt mondta nekem, hogy tüske van benne amiatt, hogy én két évvel ezelőtt kiposztoltam valamit a Berkiről, pedig akkor épp nem is voltak együtt, majd aztán, hogy nemrég Vastag Csabáról is elmondtam a véleményem. De könyörgöm, én ilyen vagyok, vállalom azt amit gondolok és nem simliskedek. Merek olyan dolgokról beszélni és véleményt alkotni, amiről más nem, én ezt inkább büszkén teszem, mintsem szégyelljem.”

Ennyit a Hódi Pamela-Baukó Éva balhéról

“Felhánytorgatta nekem, hogy 32 éves létemre, miért élek még a testvéremnél. Ehhez úgy gondolom egyrészt semmi köze, mert nem kértem a családomon kívül senkitől segítséget és szívességet, másrészt engem nem pénzel senki. Nem tartozom elszámolni senkinek, én a saját magam erejéből jutottam el addig, ahol vagyok, nem segítettek sem pénzzel, sem máshogy. Nincs olyan anyagi tőkém mint neki és nincs aki mögöttem álljon és tömje a zsebem. De büszke vagyok arra, amit egymagam elértem. Igyekezett párkapcsolati tanácsokkal is ellátni, mondta, hogy menjek le edzeni, mert a barátnője is ott talált magának pasit, de ezen már túl vagyok, megpróbáltam, és mindenki inkább csak ágyba akart vinni, mintsem ott társat találjak. A lényeg, hogy higgadtan megbeszéltük az ellentéteket, de azt tudom, hogy túlságosan különbözünk ahhoz, hogy valaha is kebelbarátok legyünk. Én ilyen vagyok, nem változom, nem is akarok, ilyen a stílusom” – mondta az NLCafénak Baukó Éva teljesen nyugodt hangon, majd hozzátette, némiképp bántja, hogy azt érzi, hogy Hódi Pamela lenézi. 

Persze úgy az igazságos, ha a fülig szerelmes Hódi Pamela véleményét is meghallgatja az ember, aki ez esetben Holdampf Lindának magyarázta el, hogy milyen tüske van benne Évával kapcsolatban.

“Éva szerintem kétszínű, míg a szemembe nagyon-nagyon jó fej, cuki-muki, így szeret, úgy szeret, addig a hátam mögött meg jön a csavar, mert ugye ezt ő így szereti, és akkor meg abszolút az ellenkezője…” – mondta az Édes élet kamerái előtt Pamela.

Itt pedig hosszabban fejtegeti:

Mi pedig nem teszünk igazságot! Csak hátradőlünk és nézzük.

Ennyit a Hódi Pamela-Baukó Éva balhéról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top