Sztárok

Lagzi Lajcsi súlyos fertőzést kapott a börtönben

A Blikk információi szerint Lagzi Lajcsi fertőzést kapott a börtönben, sebeit orvos látta el.

A 48 órán át nem alvó Lagzi Lajcsit rengeteg kellemetlenség érte a börtönben, többek között fertőzést is kapott – írja a Blikk “A cellámban fertőző poloskák csíptek össze. Sajnos a csípésük bedagadt, és elfertőződött annyira, hogy orvosnak kellett ellátnia” – mondta a börtönben teljesen kikészült Lagzi Lajcsi, aki azt is elárulta, hogy egy speciális eljárással kellett kifertőtleníteni a cellájukat.

De Lagzi Lajcsi nem lehet nyugodt, újabb viharfelhők gyülekeznek fölötte, ugyanis az ügyészség fellebbezett szabadlábra helyezése ellen – írja a Bors. “A budaörsi járási ügyészség írásban jelentette be, hogy fellebbeznek a szabadlábra helyezés ügyében” – erősítette meg a lap értesülését Dr. Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője. A 45 kilót fogyott Lagzi Lajcsi nem kommentálta a hírt, helyette ügyvédje nyilatkozott. “A védelem számított erre” – mondta Dr. Fröhlich Krisztián, Lagzi Lajcsi ügyvédje.

Lagzi Lajcsiról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top