2016. 01. 28. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Horányi Julit megihlette a szerelem

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Horányi Juli, köszöni szépen, nagyon boldog, és ez sugárzik belőle. Az énekesnő a Dzsungel könyvének egy dalával kívánt kedvenc darabjának boldog születésnapot a közösségi oldalán, ráadásul az egyik legszebb, legérzelmesebb nótát választotta.

Horányi Juli, mielőtt egy ország megismerte volna az X-Faktorban, főként jelmeztervezőként dolgozott, így vett részt több produkcióban is a Vígszínházban. A társulat ma ünnepli A dzsungel könyve című előadás 20. születésnapját. Horányi Juli közösségi oldalán köszöntötte a két évtized alatt eddig 1100 előadást megélt zenés játékot.

„Sokan a kortársaim közül már gyerekkorukban látták A dzsungel könyvét, én viszont akkor találkoztam vele először, amikor a nagyváradi előadás jelmezeit terveztem” – árulta el Juli a NL Cafénak. „Akkor a munkafolyamat előtt néztem meg a Pesti Színház előadását, nagyon tetszett maga a koncepció és a dalok is.”

A szerelmes Horányi Juli a szülinapon egy a közösségi oldalára feltöltött érzelmes dallal köszöntötte a zenés játékot. „A Beszél a szél a kedvenc dalom A dzsungel könyvéből, ezért gondoltam, hogy eléneklem, és ezzel köszöntöm fel a Vígszínház csapatát, hiszen jelmeztervezőként már többször dolgoztam a társulattal.”

Beszél A Szél- Dzsungel Könyve

Mára két meglepetéssel készültem nektek!Íme az első: ma 20 éves a Dzsungel Könyve előadás, és ma este,1100. alkalommal láthatjátk a nézők ezt a fantasztikus alkotást! Ezzel a videóval szeretném köszönteni az alkotókat, az összes eddigi szereplőt és gratulálok az előadás töretlen sikeréhez.Köszönöm a közreműködést zenész barátaimnak, Bubnó Lőrincnek, aki gitáron, Horváth Bálintnak, aki pedig zongorán kísért! :)Video: Rone AnikóVígszínház

Közzétette: Horányi Juli YOULÏ – 2016. január 28.

 

 

 

„Ha diszkó van, majd leszakad alattunk a klubhelyiség” – bemutatjuk az ösküi iskola másodikosait
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus
Horányi Julit megihlette a szerelem