Sztárok

Aleska összeköltözött szerelmével

Az elmúlt hetekben Aleska és párja jóformán felfordították egymás életét, de most már minden rendben, dobozok és szerelem, ez a mottó.

A műanyagbabaként is tökéletesen funkcionáló Aleska élete egyik legfontosabb és legboldogabb időszakát élni. Nemrég a nagyvilágnak is megmutatta Aleska a párját, Attilát, most pedig már össze is költöztek. Noha, eddig is rengeteg időt töltöttek együtt, nem volt nagy meglepetés, hogy végül így döntenek, de a közös lakáskulcs gondolata és ténye a hetekben érett meg a fiatalokban.

Ezt is megbeszéltük … #omg30lett #szulinap #bulika

Közzétette: Aleska Sáfrány Emese – 2015. november 28.

“Már néhány napja együtt lakunk, és egyelőre minden tökéletes. Épp olyan, mintha sosem laktunk volna külön. Furcsa érzés, de épp azt állapítottuk meg egyik nap, hogy lehet, hogy mi az előző életünkben is egy párt alkottunk, és együtt éltünk. Nagyon megnyugtató érzés, hogy Attila minden este ide jön haza és mindig találkozunk. Semmi olyan tényezőt nem tudok mondani, ami furcsa vagy kellemetlen lenne ebben az új helyzetben. Néhány, még kipakolásra váró dobozon kívül minden olyan természetes, mintha mindig is így lett volna” – áradozott az NLCafénak az Attilával is tornázó Aleska, aki félve árult el egy aranyos titkot párjáról.

“Attilának furcsa még, hogy ő költözött hozzám, és nem én mentem. Jobbnak és logikusabbnak láttuk így a dolgot, mégis kicsit érzékenyebb téma ez neki, de mivel semmi gond nincs az összecsiszolódással és az együttéléssel, ez csak pillanatnyi aggodalom volt” – avatott be új életük egy részletébe Aleska Diamond.

Összeköltözésünk örömére 🙂

Közzétette: Aleska Sáfrány Emese – 2016. január 24.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top