Sztárok

Naomi Campbell egy 27 éves férfin hentereg

A 45 éves modell a magánéletében és a pályája során is bebizonyította, hogy bizony nem hozza zavarba semmi. Naomi Campbell legújabb fotóin is ez látszik, amelyen egy 27 éves férfin hempereg.

Az A$AP Rocky néven futó rapper 27 évesen is inkább hasonlít egy kamasz fiúra, mint egy érett férfira, talán ez adja a kontrasztot a képeken, amelyeken Naomi Campbellt öleli. A 45 éves modell a fotózáson csupán csak egy fehér köntöst viselt, de ahogy azt már korábban is mondta: ennyi év modellkedés után semmi nem tudja zavarba hozni, akár meztelen is lehetne.

http://thevisionofpeerpressure.tumblr.com/post/138022850211

A rapper a fotózáson el sem akarta hinni, mekkora szerencséje van, hogy a világ egyik leghíresebb modelljét ölelheti, vagy éppen Campbell hempergett rajta.

http://hugomoreira.tumblr.com/post/138052165277/a-ap-rocky-and-naomi-campbell-for-pop-magazine

Az elsőre össze nem illő pár közös fotósorozata óta azt mondják, hogy kész csoda, ha nem lesz köztük ebből valami. Legalább egy futó kaland, mert A$AP Rockyt lenyűgözte a modell kedvessége. Igen, tudjuk, hogy Campbell a botrányairól ismert, és a kedvesség az, amit eddig nem hallottunk vele kapcsolatban.

#naomicampbell x asaprocky for guess

OhSoDJ (@ohsodj) által közzétett fénykép,

A fotózáson készült videón is látszik a rapper odaadása. 

#NaomiCampbell joins #ASAPRocky for the promotion of his #Guess campaign … He looks extremely pleased.

OhSoDJ (@ohsodj) által közzétett videó,

A Pop magazin címlapsztorijáról csak annyit mondtak eddig a netes olvasók: Campbell dögösebb most, mint amikor Michael Jackson klipjében szerepelt egykor.

http://donswaves.tumblr.com/post/138017913356

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top