Sztárok

Liptai Claudia szerelme kiállt a rajongók elé

Eddig még sosem mutatta meg rajongóinak Liptai Claudia a szerelmét, most úgy tűnik, ez a kapcsolat igazán komoly és bensőséges közöttük.

Az önmagát viccesen lábtörlőnek nevező Liptai Claudia és párja úgy döntött, hogy nem csupán a filmpremiereken és nyilvános eseményeken jelennek meg kéz a kézben, hanem már a közösségi oldalon is megosztja a közös fotókat a színésznő. Egy nagyon aranyos összebújós képet közölt a minap az ismét forgató Liptai Claudia, amin cukrászmester párja, Pataki Ádám mellett a fagyivilágbajnokság helyszínén, Riminiben mosolyognak.

Íme a fotó, egyben az első közös fotó, amit Liptai Claudia maga osztott meg a rajongókkal:

Fagyivilágbajnokság, Rimini, Szerelem! #sigep #rimini

@liptaiclaudia által közzétett fénykép,

Korábban persze már megjelentek sajtónyilvános eseményeken is, de a mostani gesztus és összetartozást közlő fotó minden eddiginél többet árul el kapcsolatukról. Maximális a boldogság és a bizalom is, hiszen Pataki Ádámot Liptai Claudia szexjelenetei sem zavarják, ráadásul már össze is költöztek, és úgy tűnik, tényleg minden rendben van.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top