Sztárok

Ezzel töltötte első napját otthon Lagzi Lajcsi

Lagzi Lajcsit fokozott ellenőrzés mellett tartották fogva. A mulatós zenészt megviselték a börtönben töltött hónapok – írja a Bors.

Nehéz időszakon van túl Lagzi Lajcsi, akinek nemcsak a bezártsággal, szerettei hiányával, a kialvatlansággal, a puritán körülményekkel, hanem az őrök kitüntetett figyelmével is meg kellett barátkoznia az elmúlt hónapokban – írja a Bors. “Ez annyit jelentett, hogy na­ponta csak egy órát lehetett le­vegőn, és végig bezárva tartották egy háromszor hármas cellában. Óránként felkapcsolták a lámpát, hogy ellenőrizzék, emellett hu­szonnégy órás kameramegfigyelés volt érvényben. A négyes fokozatban két őr kell, hogy kísérje, a teljes elszigetelése pedig olyan fokú volt, hogy amikor ügyvédi beszélőre ment, akkor a folyosón lévő más raboknak a fal felé kell fordulniuk úgy, hogy közben a homlokuk érintkezik a fallal, és nem nézhettek semerre” – mondta dr. Fröhlich Krisztián, Lagzi Lajcsi ügyvédje. Így nem csoda, hogy a zenész első otthon töltött napjait leginkább alvással töltötte.

A börtönben 45 kilót fogyó Lagzi Lajcsiról készült képgalériánkat itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top