Sztárok

Bradley Cooper: plusz 10 kiló nem tűnt el csak úgy

Bradley Cooper megküzd azért, hogy ugyanolyan jó formában legyen, ahogyan megszoktuk tőle. A fogyás azonban nem úgy megy, ahogy tervezte.

Az Arthur Miller jótékonysági esten vett részt Bradley Cooper, ahová egy kolléganőjével érkezett. sokan pedig a megjelent fotók után egyből kiszúrták, hogy a színész most közel sincs olyan top formában, ahogyan azt tőle megszokhattuk.

Bradley Cooper: Plusz 20 kiló nem tűnt el csak úgy

Igaz, hogy az Életművész című film kedvéért drasztikus fogyókúrába fogott már tavaly, de ahogy akkor is elmondta, a korral ez már nem megy olyan könnyen.

“Az utolsó plusz 10 kiló nem tűnik el csak úgy, azt kell mondanom. Ahogy öregszem, annál nehezebb. Emlékszem, amikor Russell Crowe mesélte, hogy a Remény bajnoka című film után a Gladiátorra gyakorlatilag lehetetlennek tűnt leadni a felszedett kilókat, és azt is tudom már, miről is beszélt” – mesélte a nemrég 41. születésnapját ünneplő Cooper, aki tavaly az Amerikai mesterlövészben jócskán magára szedett pár tíz kilót, és nem csupa izomról beszélünk.

Bradley Cooper: Plusz 20 kiló nem tűnt el csak úgy

A mostani kicsit pocakos, kócos hajú és szakállas Bradley Coopert a rajongók még vonzóbbnak látják, mint izmos és lapos hassal, jól fésülten. Talán nem is kellene annyira igyekeznie a színésznek, hogy leadja a tíz kiló felesleget.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top